Home » , , , , » Puisi Bahasa Sunda Nini-nini

Puisi Bahasa Sunda Nini-nini

Nini-nini

Isuk-isuk nìni ngopì
Ngopina gigireun tipi
Teu lila nini ngimpi
Ngimpi papangih jeung aki
     Pabeubeurang mawa parang
     Niat na bade ka serang
     Beberesih anu kasorang
     Tapi panas meni mencrang
Pasosore nini indit
Kaimahna nyai endit
Dianter ku budak alit
Rek ngomongkeun jalema anu medit
     Papeupeuting nini meuting
     Tapi rek malikeun gunting
     Eta gunting nu mang titing
     Tapi malah pulang anting

Karya: Adi Kurnia, S.Pd SDN Pereng

Baca Juga Artikel: Puisi Guru

0 comments:

Post a Comment

> Berkomentarlah Sesuai Artikel diatas
> Link aktif otomatis akan dihapus
> Hatur Nuhun